Project beschrijving

B&B-eigenaresse Inge is een echte interiorlover, met feeling voor naturel - wit - zwart - en zandtinten. Na het zien van haar moodboards adviseerden we de drie meest geschikte kleuren en stuurden haar A4-kleurstalen toe.

Op de socials van De Oude Bank had ze al gezien hoe de primer aangebracht moest worden en hoe de betonlookverf uitgesmeerd.

Binnen 2 dagen geleverd

Inge ging meteen aan de slag. En al snel kwamen er enthousiaste berichten en foto's. " Het is precies wat ik in gedachten had."

Geadviseerde kleuren

De kleur Beige bleek de beste, meest passende kleur voor de B&B-badkamer met maar heel weinig daglicht.

Beige

Dark Pure

Pure

En, hoe ging het verder

Korte tijd later werd de B&B geopend en ontving Inge de eerste gasten. Maar toen vervelend bericht. Een van de gasten had nagellak op een vochtige plek op het badkamermeubel laten liggen met als gevolg een rode vlek. Met ons advies en haar eigen inzicht is het probleem gelukkig opgelost. De B&B-Brookerhof draait fantastisch en diverse gasten hebben naar aanleiding van hun verblijf ook voor betonlookverf gekozen.

In onze adviezen verwerken we de verschillende droogtijden die gehanteerd moeten worden, waarbij we heel goed opletten welke informatie nodig is om de bouwlogistiek zo efficiënt en praktisch mogelijk kan worden ingericht. Tegelijk doen we geen concessies als dat afbreuk doet aan de kwaliteit van het eindresultaat.